BEST FAUCET for now

min 864 Satoshi / 30 min

21000 Satoshi for sign up.


GameFaucet

Οι "πηγές"

Και κάπου εδώ, ανακάλυψα έναν άλλον τρόπο να κερδίζεις Satoshi.100,000,000 Satoshi=1BTC

Satoshi, γιατί τα Bitcoins δεν κερδίζονται τόσο εύκολα. Τί περιμένατε, να διαβάσετε εδώ τον οδηγό πώς να γίνετε εκατομμυριούχοι;

Τα Faucets, είναι με απλά λόγια, ιστοσελίδες, που έχουν πολλές διαφημίσεις και συ κερδίζεις επισκέπτοντας τις σελίδες ή τους διαφημιζόμενους ή βλέποντας βίντεο. Εκεί για μένα άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον. Άρχισα να σερφάρω από σελίδα σε σελίδα. Ανάλογα με το faucet έπρεπε να το επισκέφτομαι, ανά λεπτό, πεντάλεπτο, μισάωρο, ώρα κ.λπ.  Οπότε ο browser μου ήταν ανοιγμένος με δεκάδες καρτέλες για να βρίσκω γρήγορα αυτά που θέλω και να τα επισκέπτομαι συνέχεια. Επιπλέον τα έβαζα με σειρά χρόνου, ώστε να είναι δίπλα δίπλα αυτά που είχαν την ίδια συχνότητα επίσκεψης. Άρχισα να σπαταλάω ώρες, κυνηγώντας τα πιο κερδοφόρα, σε σχέση απόδοσης χρόνου. Και κατέληξα μετά από δύο βδομάδες, στα ιδανικότερα για μένα. Πάντα προσωπική άποψη. Οπότε αυτά που θα σας πω, και θα φροντίζω να τα ανανεώνω με νέα δεδομένα, ισχύουν για τώρα (και για μένα) πιστεύοντας όμως ότι έχω καλή κρίση.

 

Με την εξόρυξη, είχα καταφέρει μετά από τρεις βδομάδες αναζητήσεων και ανακαλύψεων, να βγάλω 0 Bitcoin, 0,001 Litecoin, 0,99 Dogecoin.

Η πρώτη σελίδα που βρήκα ενδιαφέρουσα ήταν αυτή CoinHD

Έβλεπες βίντεο και κέρδιζες Satoshi. Το κέρδος εξαρτιέται από την διάρκεια του βίντεο και το ποσό που διαθέτει αυτός που το έβαλε. Δεν αποδείχθηκε κερδοφόρο, αν και ήταν τα πρώτα 300bits που έβγαλα σε μία βδομάδα. 300bits=30000Satoshi. Το αναφέρω  όμως, γιατί αν κάποιος είναι Youtube partner και βγάζει λεφτά από τις διαφημίσεις του, μπορεί εδώ να προωθήσει κάποιο βίντεο με συμφέρουσα τιμή.

Ακολουθεί μια λίστα με τα faucets που παρακολουθώ την τελευταία βδομάδα. Πάντα για Bitcoins, αφού γι τα άλλα δύο θα ασχοληθούμε στην επόμενη ενότητα. Η λίστα είναι αρκετά ενημερωμένη και αρκετά αποδοτική.

Τα faucets αυτά, μοιάζουν με παιχνιδάκια. Έχουν κάποια θεματολογία. Η απόδοση εξαρτάται στα περισσότερα, από την ισοτιμία Bitcoin/USD, οπότε μπορεί να αυξομειώνεται.

 

Τα περισσότερα πάντως προσφέρουν και προμήθεια, αν τα προτείνετε σε άλλους. Καλό είναι πάντως, που και που, να πατάτε πάνω στις διαφημίσεις τους, γιατί από κει βγάζουν κάποιο κέρδος για να συνεχίσουν να υπάρχουν. Φυσικά, βρέθηκα σε πολλά faucets που απλά είχαν μπατιρίσει, συνεχίζοντας όμως να υπάρχουν, χωρίς βέβαια να αποδίδουν τα κερδισμένα.

 

Ο επισκέπτης πρέπει φυσικά να δηλώσει την διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin που θέλει (εγώ χρησιμοποιούσα χάρτινο πορτοφόλι στην αρχή), ανοίγοντας έτσι λογαριασμό. Κοινό γνώρισμα όλως των faucets, ότι ο χρήστης, πρέπει να λύνει κάθε φορά που ανανεώνεται ο χρόνος, έναν γρίφο Captcha για να αποδείξει ότι δεν είναι ρομποτάκι. Αυτοματοποιημένο πρόγραμμα δηλαδή που τα κάνει αυτά.

Κάποια faucets μαζεύουν τα ποσά και τα αποδίδουν μία φορά την εβδομάδα ή ανά μερικές μέρες, πάντα όμως αφού έχει συμπληρωθεί το συγκεκριμένο ποσό.  Πολλά όμως συνεργάζονται με online Πορτοφόλια και αποδίδουν τα κέρδη άμεσα, από ένα ποσό και πάνω. Το συνηθισμένο πορτοφόλι που ζητούν είναι το XAPO (που χρησιμοποιώ πλέον και γω) και μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό ΕΔΩ (κερδίζοντας και μερικά Bits με την εγγραφή σας)

Από τα αγαπημένα μου. Εδώ κερδίζει δυναμικά τα Bits σου. Έχει ελάχιστο χρόνο τα 5 λεπτά, αλλά από κει και πέρα, όσο αργείς, τόσο αυξάνεται η απόδοση. Όχι βέβαια αναλογικά.

Ενδεικτικά (Claim Time-Payout)

5 min|85 satoshi, 10 min|153 satoshi, 15 min|205 satoshi, 30 min|314 satoshi, 1 hour|450 satoshi, 4 hours|802 satoshi, 1 day|1410 satoshi, 4 days|1999 satoshi, 1 week|2266 satoshi, 4 weeks|2999 satoshi

Προμήθεια συνεργατών 50%

Αντίστοιχο για Litecoins
Αντίστοιχο για Dogecoins

Every:10 Minutes    Min:150    Max:500,000    Average:345    Referral Comission:75%

Every:10 Minutes    Min:66    Max:999    Average:410    Referral Comission:75%

Every:3 Minutes    Min:99    Max:999    Average:263    Referral Comission:75%

Every:5 Minutes    Min:99    Max:999    Average:333    Referral Comission:75%

Every:10 Minutes    Min:100    Max:1,500    Average:292    Referral Comission:50%

Every:15 Minutes    Min:100    Max:10,000    Average:434    Referral Comission:50%

Every:5 Minutes    Min:100    Max:10,000    Average:397    Referral Comission:50%

Every:1 Minutes    Min:50    Max:300    Average:113    Referral Comission:50%
Every:10 Minutes    Min:150    Max:50,000    Average:526    Referral Comission:75%

Every:15 Minutes    Min:250    Max:250    Average:-        Referral Comission:25%

Every:30 Minutes    Min:250    Max:10,000    Referral Comission:25%

Every:5 Minutes (εδώ έχουν αλλάξει οι προσφορές, αλλά προσφέρουν και εφαρμογή για το κινητό, με όχι και τόσο μεγάλη απόδοση, όσο διαφημίζουν)
Επίσης για Litecoins και Dogecoins και μερικά ακόμα για Bitcoins

Every:10 Minutes    Min:150    Max:1,000,000    Referral Comission:75%

Τυχερά παιχνίδια

Φυσικά και τα κέρδη στα παραπάνω faucets είναι θέμα τύχης, αν και κατά μέσο όρο κερδίζετε τα ίδια δολάρια ανά ώρα. Για τους τζογαδόρους όμως, υπάρχουν και τυχερά παιχνίδια με ρουλέτες, χαρτιά, ζάρια κλπ. Καζίνο δηλαδή. Νόμιμα. Όπως τα παρακάτω:

Κέρδη

Για να καταλάβετε τις διαφορές «εξόρυξης» και «κυνηγιού», ας κάνουμε μια μικρή σύγκριση:

Με την εξόρυξη, είχα καταφέρει μετά από τρεις βδομάδες αναζητήσεων και ανακαλύψεων, να βγάλω

0 Bitcoin, 0.001 Litecoin, 0.99 Dogecoin.

Με το κυνήγι και ενασχόληση περίπου 3 ώρες την ημέρα για 2 εβδομάδες κατάφερα να μαζέψω

0.005 Bitcoin, 0.102 Litecoin, 1415.3 Dogecoin!!!

Τί τα έκανα αυτά τα κέρδη; (που μεταξύ μας δεν είναι παραπάνω από μερικά δολάρια στην καλύτερη περίπτωση, αλλά μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε από μηδενική βάση). Δείτε λοιπόν στην ενότητα επενδύσεις.

Faucet rotators

Επειδή όμως το να έχεις ανοιχτές πολλές καρτέλες στον browser, μπορεί να βαρύνει το σύστημα, ανακάλυψα τους rotators.

Συλλογές από faucets που εναλλάσσονται με ένα κουμπάκι, γλιτώνοντάς σας από πληκτρολόγηση και πόρους συστήματος.

Μια καλή συλλογή αποτελεί το ePay. Καμιά δεκαριά faucets με καλές αποδόσεις, που εναλλάσσονται εύκολα. Πλεονέκτημα της υπηρεσίας, ότι μπορείτε να προσθέσετε δικά σας faucets στην λίστα, διευκολύνοντας περισσότερο την ζωή σας, ενώ μπορείτε να ορίσετε και το ελάχιστο ποσό που θα σας αποδίδεται κάθε εβδομάδα.

Τί να προσέχω

ΠΑΓΙΔΑ 1: Ένα από τα πράγματα που πρόσεξα στην περιήγησή μου ανάμεσα στις πηγές, είναι ότι σε κάποιες από αυτές, εκεί που πρέπει να βάλεις την διεύθυνση Bitcoin για να εισπράτεις τα κέρδη, δεν ήταν "πεδίο", αλλά "λινκ". Προσοχή! Αν δεν εμφανιστεί η γραμμούλα του κέρσορα, ΔΕΝ είστε σε πεδίο εισαγωγής κειμένου. Άρα δεν κάνετε κλικ.

<-- Διαβάστε εδώ τις τελευταίες ανακαλύψεις και faucets με προσφορές και μεγάλα κέρδη